Awéwé elegance totes populér ngaropéa Ladies leutik tas handbags tote katresna tas leungeun nona fashion Ngadu - Cina Guangzhou Zihang Kulit

Awéwé elegance totes populér ngaropéa Ladies leutik tas handbags tote katresna tas leungeun nona fashion Ngadu

Pondok Description:

Gender: Women Style: Tote Bag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


jéntré produk

Tags produk

génder:
awéwé
gaya:
Tote Kantong
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
ZH
Jumlah modél:
7152
pamakéan:
Sapopoe
Ngaran Produk:
nona fashion Ngadu
tipe:
katresna tas leungeun
ukuran:
ngaropéa Ukuran
logo:
Logo customer
port:
Guangdong, Cina (Daratan)
pamayaran:
TT L / C
MOQ:
1pcs
Time sampel:
1-15days
bahan:
nu lain

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
Bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer
Waktos pangiriman
1-15days

>>> Klik di dieu meunang gratis sampel & Dina stock

 

Jumlah modél: 7152
bahan:    Adat
gaya: Ngadu
warna: hideung
pamakéan kantong taktak
logo: logo ngaropéa
MOQ: 1pcs / warna
Anjog Time: 40-50days
Time sampel: 10-15days
pamayaran: TT L / C
port: Guangdong, Cina (Daratan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!