Borongan mini ranté kantong fashion elegance Ladies Ngadu satchel kantong awéwé Ngadu - Cina Guangzhou Zihang Kulit

Borongan mini ranté kantong fashion elegance Ladies kantong Ngadu satchel awéwé Ngadu

Pondok Description:

Gender: Women Style: Handbag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


jéntré produk

Tags produk

génder:
awéwé
gaya:
Ngadu
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
ZH
Jumlah modél:
susy-05
MOQ:
10pcs / warna
port:
Guangdong, Cina (Daratan)
pamakéan:
sapopoé, pihak, Pagawean, luang
waktos sampel:
10-15days
ukuran:
ngaropéa Ukuran
Ngaran Produk:
awéwé Ngadu
tipe:
kantong satchel
warna:
hideung
logo:
Logo customer
bahan:
PU

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
pakét ékspor baku, bisa ngaropéa
Waktos pangiriman
1-15days

>>> Klik pikeun meunangkeun harga & katalog panganyarna

 

Jumlah modél: sy-05
bahan:    PU
gaya: Ngadu
warna: hideung
pamakéan  kantong taktak
logo: logo ngaropéa
MOQ: 10pcs / warna
Anjog Time: 40-50days
Time sampel: 10-15days
pamayaran: TT L / C
port: Guangdong, Cina (Daratan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!