Borongan fashion pu taktak tas utusan ranté leutik satchel handbags kantong crossbody awéwé pikeun awéwé - Cina Guangzhou Zihang Kulit

Borongan fashion tas pu taktak utusan satchel handbags ranté leutik kantong crossbody awéwé pikeun awéwé

Pondok Description:

Gender: Women Style: Shoulder Bag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


jéntré produk

Tags produk

génder:
awéwé
gaya:
taktak Jalan Kantong
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
ZH
Jumlah modél:
6160-1
Ngaran Produk:
satchel awéwé
pamakéan:
Sapopoe
tipe:
kantong crossbody ranté
ukuran:
ngaropéa Ukuran
logo:
Logo customer
MOQ:
1pcs
port:
Guangdong, Cina (Daratan)
pamayaran:
TT L / C
bahan:
Pu, PU

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
Bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer
Waktos pangiriman
1-15days

>>> Klik di dieu meunang gratis sampel & Dina stock

 

Jumlah modél: 6160-1
bahan:    PU
gaya: Ngadu
warna: hideung
pamakéan kantong taktak
logo: logo ngaropéa
MOQ: 1pcs / warna
Anjog Time: 40-50days
Time sampel: 10-15days
pamayaran: TT L / C
port: Guangdong, Cina (Daratan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!