Kamampuh dagang

fasd

Pasar utama Total Pajeg (%)
Éropa kidul 66,00%
Éropa kulon 17.00%
Amérika Kalér 2,00%
Éropa kalér 2,00%
Amérika Kidul 2,00%
Asia Tenggara 2,00%
Éropa wétan 2,00%
Pasar domestik 1,00%
Asia Kidul 1,00%
pertengahan Wétan 1,00%
Oséania 1,00%
Amérika Tengah 1,00%
Aprika 1,00%
Asia wétan 1,00%

Total Pajeg Taunan: US $ 1 Juta - AS $ 2,5 Juta

Ékspor Perséntase: 91% - 100%

Sarat bisnis

Port pangcaketna: YIANTIAN, Guangzhou, Huangpu

Kamampuhan dagang

No karyawan di Dinas Trade: 3-5 Jalma

Rata Time Diterangkeun: 15 Day (s)

Ékspor Mode: Ngagunakeun agén



WhatsApp Online Chat!