Kualitas ultra lightweight kasual basajan borongan kantong ransel awéwé ransel - Cina Guangzhou Zihang Kulit

Kualitas ultra lightweight kasual basajan borongan ransel awéwé kantong ransel

Pondok Description:

Gender: Women Style: backpack Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


jéntré produk

Tags produk

génder:
awéwé
gaya:
rangsel
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
ZH
Jumlah modél:
susy-15
pamakéan:
sapopoé, pihak, Pagawean, luang
logo:
Logo customer
MOQ:
10pcs / warna
waktos sampel:
10-15days
pamayaran:
TT L / C
port:
Guangdong, Cina (Daratan)
bahan:
pu, PU
Ngaran Produk:
kantong awéwé ransel
keyword:
ransel basajan
warna:
hideung

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
pakét ékspor baku, bisa ngaropéa
Waktos pangiriman
1-15days

>>> Klik di dieu meunang gratis sampel & Dina stock

 

Jumlah modél:  Sy-15
bahan:  PU
gaya:  Ngadu
warna:  hideung
pamakéan  kantong taktak
logo:  logo ngaropéa
MOQ: 10pcs / warna
Anjog Time:  40-50days
Time sampel:  10-15days
pamayaran:  TT L / C
port:  Guangdong, Cina (Daratan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!