produk anyar 2018 vintage kanvas utusan kantong taktak utusan kantong nona Ngadu - Cina Guangzhou Zihang Kulit

produk anyar 2018 kanvas vintage kantong utusan taktak utusan kantong nona Ngadu

Pondok Description:

Gender: Women Style: Handbag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


jéntré produk

Tags produk

génder:
awéwé
gaya:
Ngadu
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
ZH
Jumlah modél:
susy-02
Ngaran Produk:
nona Ngadu
logo:
Logo customer
pamakéan:
sapopoé, pihak, karya
bahan:
pu, PU
ukuran:
ngaropéa Ukuran
waktos sampel:
10-15days
MOQ:
10pcs / warna
port:
Guangdong, Cina (Daratan)
tipe:
kantong utusan taktak
keyword:
kantong utusan vintage kanvas

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
pakét ékspor baku, bisa ngaropéa
Waktos pangiriman
10-50days

>>> Klik pikeun meunangkeun harga & katalog panganyarna

Jumlah modél: sy-02
bahan:    PU
gaya: Ngadu
warna: hideung
pamakéan  kantong taktak
logo: logo ngaropéa
MOQ: 10pcs / warna
Anjog Time: 40-50days
Time sampel: 10-15days
pamayaran: TT L / C
port: Guangdong, Cina (Daratan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!