Anyar kadatangan fashion mini liar trendi crossbody Ngadu pu awéwé taktak nona taktak tas Ladies kantong leungeun basajan alun - Cina Guangzhou Zihang Kulit

Anyar kadatangan fashion mini liar pasagi crossbody Ngadu pu awéwé taktak nona taktak tas Ladies kantong leungeun trendi basajan

Pondok Description:

Gender: Women Style: Shoulder Bag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


jéntré produk

Tags produk

génder:
awéwé
gaya:
taktak Jalan Kantong
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
ZH
Jumlah modél:
H164278C
Ngaran Produk:
pu kantong awéwé taktak
ngaran:
kantong ranté
pamakéan:
Sapopoe
ukuran:
ngaropéa Ukuran
logo:
Logo customer
MOQ:
300pcs
waktos sampel:
1-15 Days
pamayaran:
TT L / C
port:
Guangdong, Cina (Daratan)
bahan:
PU

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
Bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer
Waktos pangiriman
1-15 poé

>>> Klik di dieu meunang gratis sampel & Dina stock

 

Jumlah modél: H164278C
bahan:    PU
gaya: Ngadu
warna: Adat
pamakéan kantong taktak
logo: logo ngaropéa
MOQ: 300pcs / warna
Anjog Time: 40-50days
Time sampel: 10-15days
pamayaran: TT L / C
port: Guangdong, Cina (Daratan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!