Panas jual busana borongan custom taktak malem Ladies ranté kantong logam clutch tas Ngadu awéwé Ngadu - Cina Guangzhou Zihang Kulit

Panas jual busana tas Ladies borongan custom taktak malem logam clutch ranté kantong Ngadu awéwé Ngadu

Pondok Description:

Gender: Women Style: Shoulder Bag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


jéntré produk

Tags produk

génder:
awéwé
gaya:
taktak Jalan Kantong
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
ZH
Jumlah modél:
A57101586 buligir
Ngaran Produk:
kantong ranté
ngaran:
tas Ladies Ngadu
pamakéan:
Sapopoe
ukuran:
ngaropéa Ukuran
logo:
Logo customer
MOQ:
300pcs
waktos sampel:
1-15 Days
pamayaran:
TT L / C
port:
Guangdong, Cina (Daratan)
bahan:
PU

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
Bisa ngaropéa nurutkeun syarat customer
Waktos pangiriman
1-15 poé

>>> Klik di dieu meunang gratis sampel & Dina stock

Jumlah modél: A57101586 buligir
bahan:    PU
gaya: Ngadu
warna: Adat
pamakéan kantong taktak
logo: logo ngaropéa
MOQ: 300pcs / warna
Anjog Time: 40-50days
Time sampel: 10-15days
pamayaran: TT L / C
port: Guangdong, Cina (Daratan)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!