kualitas luhur awéwé taktak crossbody tas utusan tote Ngadu awéwé tas leungeun - Cina Guangzhou Zihang Kulit

kualitas luhur awéwé taktak crossbody tas utusan tote Ngadu awéwé tas leungeun

Pondok Description:

Gender: Women Style: handbag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


jéntré produk

Tags produk

génder:
awéwé
gaya:
Ngadu
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
ZH
Jumlah modél:
susy-14
logo:
Logo customer
MOQ:
1pcs / warna
pamakéan:
sapopoé, pihak, Pagawean, luang
port:
Guangdong, Cina (Daratan)
bahan:
pu, PU
tipe:
awéwé tas leungeun
Ngaran Produk:
Ngadu tote
waktos sampel:
10-15days
warna:
hideung

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
pakét ékspor baku, bisa ngaropéa
Waktos pangiriman
1-15days

>>> Klik di dieu meunang gratis sampel & Dina stock

 

Jumlah modél:  Sy-14
bahan:  PU
gaya:  Ngadu
warna:  hideung
pamakéan  kantong taktak
logo:  logo ngaropéa
MOQ: 1pcs / warna
Anjog Time:  40-50days
Time sampel:  10-15days
pamayaran:  TT L / C
port:  Guangdong, Cina (Daratan)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!