kualitas alus populér borongan kasual ranté leutik utusan kantong taktak kantong Ngadu china borongan handbags awéwé - Cina Guangzhou Zihang Kulit

kualitas alus populér borongan kantong kasual ranté leutik utusan kantong taktak Ngadu china handbags borongan awéwé

Pondok Description:

Gender: Women Style: handbag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


jéntré produk

Tags produk

génder:
awéwé
gaya:
Ngadu
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
ZH
Jumlah modél:
susy-09
pamakéan:
Sapopoé, pihak, Pagawean, luang
logo:
Logo customer
MOQ:
1pcs / warna
port:
Guangdong, Cina (Daratan)
waktos sampel:
10-15days
pamayaran:
TT L / C
Ngaran Produk:
awéwé Ngadu
ukuran:
ngaropéa Ukuran
warna:
Angkatan Laut biru, anggur beureum, kulawu, héjo, coklat
keyword:
china handbags borongan
bahan:
PU

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
pakét ékspor baku, bisa ngaropéa
Waktos pangiriman
1-15days

>>> Klik di dieu meunang gratis sampel & Dina stock

 

Jumlah modél:  Sy-09
bahan:  PU
gaya:  Ngadu
warna:  Angkatan Laut biru, anggur Beureum, kulawu, héjo, coklat
pamakéan  kantong taktak
logo:  logo ngaropéa
MOQ: 1pcs / warna
Anjog Time:  40-50days
Time sampel:  10-15days
pamayaran:  TT L / C
port:  Guangdong, Cina (Daratan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!