Pantun ranté vintage kantong taktak Ngadu awéwé oem tas Ladies Ngadu taktak leungeun kantong - Cina Guangzhou Zihang Kulit

Pantun ranté vintage kantong taktak Ngadu awéwé oem tas Ladies Ngadu taktak kantong leungeun

Pondok Description:

Gender: Women Style: handbag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    génder:
    awéwé
    gaya:
    Ngadu
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    ZH
    Jumlah modél:
    Susy-12
    pamakéan:
    Sapopoé, pihak, Pagawean, luang
    MOQ:
    10pcs / warna
    waktos sampel:
    10-15days
    port:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    pamayaran:
    TT L / C
    bahan:
    Pu, PU
    ukuran:
    ngaropéa Ukuran
    Ngaran Produk:
    kantong leungeun
    tipe:
    Ladies tas Ngadu taktak
    keyword:
    Ngadu awéwé oem

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan
    pakét ékspor baku, bisa ngaropéa
    Waktos pangiriman
    1-15days

    >>> Klik pikeun meunangkeun harga & katalog panganyarna

     

    Jumlah modél:  Sy-12
    bahan:  PU
    gaya:  Ngadu
    warna:  hideung
    pamakéan  kantong taktak
    logo:  logo ngaropéa
    MOQ:  10pcs / warna
    Anjog Time:  40-50days
    Time sampel:  10-15days
    pamayaran:  TT L / C
    port:  Guangdong, Cina (Daratan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat!