Tentang Kami

TIM 截图 20180720113148

dfadfGuangzhou Zihang Kulit Produk Co., dugi ngadegkeun taun 2008 di Guangzhou China, salaku produsén anu tas profésional ', urang gaduh pangalaman euyeub tur tim unggulan, utamana nyadiakeun handbags backpacks, dompet, tas laptop etc.which anu dijieun tina bahan pilihan kayaning asli kulit, PU, ​​PVC, kanvas, nilon jsb 

Urang tiasa ngembangkeun produk béda papanggih béda pabrik needs.Our konsumén 'anu lokasina di Kab Huadu, Guanzhou, kalawan leuwih ti 2000 pasagi spasi méter, wewengkon produksi dibagi kana sababaraha bengkel, kayaning workshop sampling, motong workshop, workshop produksi, inspeksi workshop sarta paking workshop.We anu kasohor kualitas punjul, harga kalapa, layanan jualan profésional, pakét aman, tur pangiriman ajakan. kadali kualitas ketat anu dipigawé dina unggal prosedur, ti sourcing bahan, nguji, produksi jeung pakét pikeun tos shipment.over 10 taun pangalaman, kami gancang-response mun kedah konsumén urang 'sarta dalit jeung pasar. Kalayan tim profésional urang, urang téh dedicated nyekel tas newest tur pangalusna-jual pikeun konsumén urang.

Tim jualan kami salawasna terus raket lagu pikeun unggal urutan tunggal; tuturkeun nepi salah sahiji sarat, eupan balik, sarta saran sanggeus pangiriman ti larutan customers.Supplying urang pikeun konsumén urang geus gol urang; urang tulus ngabagéakeun sagala gawé babarengan jeung babaturan ti sakuliah wolrd, urang téh bungah pikeun mantuan Anjeun pikeun minuhan Anjeun pisan sorangan gagasan fashion fabulous keur kantong, sarta tungtungna mawa Anjeun ka products.Welcome nyugemakeun ngahubungan kami ayeuna.



WhatsApp Online Chat!