трговски капацитети

fasd

главни пазари Вкупниот приход (%)
Европа 66,00%
Западна Европа 17,00%
Северна Америка 2,00%
Северна Европа, 2,00%
Јужна Америка 2,00%
Југоисточна Азија 2,00%
Источна Европа 2,00%
домашниот пазар 1,00%
Јужна Азија 1,00%
во средината на Исток 1,00%
Океанија 1,00%
Централна Америка 1,00%
Африка 1,00%
Источна Азија 1,00%

Вкупно Годишна продажба: US $ 1 милион - САД $ 2,5 милиони

Извоз Процент: 91% - 100%

бизнис Услови

Најблиската пристаниште: YIANTIAN, Гуангжу, Huangpu

трговијата Способност

Број на вработени во трговија департмент: 3-5 луѓе

Просечна Водач Време: 15 ден (а)

Извоз на владата: Користење на средствоWhatsApp Онлајн Chat!