Women ayu boots populer selaras Ladies cilik tas tas sistem totoan saham wadon tas tangan lady fashion tas - China Guangzhou Zihang Kulit

Women ayu boots populer selaras Ladies cilik tas tas bag wadon tas tangan lady fashion tas

Short Description:

Gender: Women Style: Tote Bag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


Detail produk

Tags Product

Gender:
Women
Gaya:
Tote Bag
Panggonan Asal:
Guangdong, China (Mainland)
Jeneng merek:
ZH
Panggil Model:
7152
Dianggo:
Saben
jeneng produk:
lady fashion tas
Koleksi:
bocah-bocah wadon tas tangan
Size:
Customized Size
Logo:
Logo customer
Port:
Guangdong, China (Mainland)
Pembayaran:
TT L / C
MOQ:
1pcs
Wektu Sample:
1-15days
Material:
liyane

Packaging & Delivery

Details Packaging
Bisa selaras miturut syarat customer
delivery Wektu
1-15days

>>> Klik kene njaluk free sample & Ing Simpenan

 

Panggil Model: 7152
Material:    Custom
Gaya: Ngadu
warna: Black
Dianggo tas Pundhak
Logo: logo selaras
MOQ: 1pcs / werna
Anjog Wektu: 40-50days
Wektu Sample: 10-15dina
Pembayaran: TT L / C
Port: Guangdong, China (Mainland)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!