New rawuh fashion mini alam bébas trendi Crossbody tas pu wanita Pundhak lady Pundhak tas Ladies tas tangan prasaja kothak - China Guangzhou Zihang Kulit

New rawuh fashion mini alam bébas kothak Crossbody tas pu wanita Pundhak lady Pundhak tas Ladies tas tangan trendi prasaja

Short Description:

Gender: Women Style: Shoulder Bag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


Detail produk

Tags Product

Gender:
Women
Gaya:
Pundhak Bag
Panggonan Asal:
Guangdong, China (Mainland)
Jeneng merek:
ZH
Panggil Model:
H164278C
jeneng produk:
pu tas wanita Pundhak
jeneng:
tas chain
Dianggo:
Saben
Size:
Customized Size
Logo:
Logo customer
MOQ:
300pcs
wektu Sample:
1-15 Days
Pembayaran:
TT L / C
Port:
Guangdong, China (Mainland)
Material:
PU

Packaging & Delivery

Details Packaging
Bisa selaras miturut syarat customer
delivery Wektu
1-15 dina

>>> Klik kene njaluk free sample & Ing Simpenan

 

Panggil Model: H164278C
Material:    PU
Gaya: Ngadu
warna: Custom
Dianggo tas Pundhak
Logo: logo selaras
MOQ: 300pcs / werna
Anjog Wektu: 40-50days
Wektu Sample: 10-15dina
Pembayaran: TT L / C
Port: Guangdong, China (Mainland)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!