Hot sale 2018 6pcs mentas dirancang nyetel Pundhak tas utusan tas ransel lady kulit tas - China Guangzhou Zihang Kulit

Hot sale 2018 6pcs mentas dirancang pesawat Pundhak lady bag utusan tas ransel tas

Short Description:

Gender: Women Style: Handbag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


Detail produk

Tags Product

Gender:
Women
Gaya:
tas
Panggonan Asal:
Guangdong, China (Mainland)
Jeneng merek:
ZH
Panggil Model:
Susy-21
Logo:
Logo customer
Size:
Customized Size
MOQ:
300pcs / werna
Wektu Sample:
10-15dina
Pembayaran:
TT L / C
Material:
PU, PU
warna:
kuning
jeneng produk:
lady tas
Dianggo:
tas Pundhak
keyword:
tas Pundhak kanggo Ladies

Packaging & Delivery

Details Packaging
paket kaca standar, bisa selaras
delivery Wektu
1-15days

>>> Klik kene njaluk free sample & Ing Simpenan

 

Panggil Model: Sy-21
Material:    PU
Gaya: Ngadu
warna: kuning
Dianggo tas Pundhak
Logo: logo selaras
MOQ: 300pcs / werna
Anjog Wektu: 40-50days
Wektu Sample: 10-15dina
Pembayaran: TT L / C
Port: Guangdong, China (Mainland)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!