Babagan awake dhewe

TIM 截图 20180720113148

dfadfGuangzhou Zihang Kerajinan Kulit Co., Ltd. diadegaké ing taun 2008 ing Guangzhou China, minangka produsen tas profesional ', kita duwe pengalaman sugih lan tim banget, utamané sumber tas ransel, dompet, tas laptop etc.which sing digawe saka bahan pilihan kayata asli kulit, PU, ​​PVC, kanvas, nilon etc. 

Kita bisa berkembang produk beda kanggo ketemu beda pabrik needs.Our pelanggan 'dumunung ing distrik Huadu, Guanzhou, karo luwih saka 2000 kothak spasi meter, areal dipérang dadi sawetara pelatihan, kayata workshop sampling, nglereni workshop, workshop produksi, pengawasan workshop lan packing workshop.We ingkang kawéntar kualitas unggul, prices competitive, dodolan layanan profesional, paket aman, lan pangiriman pituduh. kontrol kualitas ketat dileksanakake ing saben prosedur, saka Sourcing materi, testing, produksi lan paket wis shipment.over 10 taun pengalaman, kita cepet-nanggepi perlu kita pelanggan 'lan menowo kanggo pasar. Karo tim kita profesional, kita darmabakti kanggo nyekel tas Newest lan paling laris kanggo kita pelanggan.

tim dodolan kita tansah tansah rapet trek kanggo saben urutan siji; tindakake munggah samubarang requirement, saran, lan saran sawise layang saka solusi customers.Supplying kita kanggo kita pelanggan wis goal kita; kita Sincerely welcome kabeh kerjasama lan kanca-kanca saka kabeh liwat wolrd, kita padha bungah kanggo mbantu kanggo nepaki banget dhewe gagasan fashion apik kanggo tas, lan pungkasanipun nggawa sampeyan ing products.Welcome puas hubungi kita saiki.



Tampilan Online Chat!