2018 New rawuh bag wholesale trendi gedhe fashion Lizard tas tas Pundhak kulit lady Pundhak wanita tas - China Guangzhou Zihang Kulit

2018 New rawuh bag wholesale trendi gedhe fashion Lizard tas Pundhak kulit lady Pundhak tas wanita tas

Short Description:

Gender: Women Style: Shoulder Bag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


Detail produk

Tags Product

Gender:
Women
Gaya:
Pundhak Bag
Panggonan Asal:
Guangdong, China (Mainland)
Jeneng merek:
ZH
Panggil Model:
H174116D
jeneng produk:
tas Pundhak kulit
jeneng:
lady tas Pundhak
Dianggo:
Saben
Size:
Customized Size
Logo:
Logo customer
MOQ:
300pcs
wektu Sample:
1-15 Days
Pembayaran:
TT L / C
Port:
Guangdong, China (Mainland)
Material:
PU

Packaging & Delivery

Details Packaging
Bisa selaras miturut syarat customer
delivery Wektu
1-15 dina

>>> Klik kene njaluk free sample & Ing Simpenan

 

Panggil Model: H174116D
Material:    PU
Gaya: Ngadu
warna: Custom
Dianggo tas Pundhak
Logo: logo selaras
MOQ: 300pcs / werna
Anjog Wektu: 40-50days
Wektu Sample: 10-15dina
Pembayaran: TT L / C
Port: Guangdong, China (Mainland)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!