2018 wanita Murah pu sembrono bag tas Pundhak utusan tas Pundhak tas fashion - China Guangzhou Zihang Kulit

2018 wanita Murah pu sembrono bag tas Pundhak utusan tas fashion tas Pundhak

Short Description:

Gender: Women Style: handbag Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: ...


Detail produk

Tags Product

Gender:
Women
Gaya:
tas
Panggonan Asal:
Guangdong, China (Mainland)
Jeneng merek:
ZH
Panggil Model:
susy-08
Logo:
Logo customer
MOQ:
10pcs / werna
Dianggo:
Saben, partai, karya, Wektu luang
Port:
Guangdong, China (Mainland)
Material:
Pu, PU
Koleksi:
Woman tas
jeneng produk:
tas tas Pundhak
wektu Sample:
10-15dina
warna:
Black

Packaging & Delivery

Details Packaging
paket kaca standar, bisa selaras
delivery Wektu
1-15days

>>> Klik kene njaluk free sample & Ing Simpenan

 

Panggil Model:  Sy-08
Material:  PU
Gaya:  tas
warna:  Black
Dianggo  tas Pundhak
Logo:  logo selaras
MOQ: 10pcs / werna
Anjog Wektu:  40-50days
Wektu Sample:  10-15dina
Pembayaran:  TT L / C
Port:  Guangdong, China (Mainland)


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!